12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ HAFTASI YARIŞMALARINDAKİ BAŞARILARIMIZ

17-03-202217-03-2022

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Mehmet Aif Ersoy'u anma Etkinlikleri çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda okulumuz öğrencileri çeşitli başarılar elde etmiştir. Okul öncesi seviyesinde düzenlenen kağıt buruşturma yöntemi ile resim süsleme yarışmasında öğrencimiz İclal Ecrin Demir İlçe Üçüncüsü olmuştur. İlkokullar seviyesinde düzenlenen İstiklal Marşı'nı  10 kıta ezbere güzel okuma dalında 3/A sınıfı öğrencilerimizden Hazal Bulut İlçe Birincisi olmuştur. Ortaokul seviyesinde düzenlenen Hürriyet Takvimi dalında 7/A sınıfı öğrencilerimizden Seval Bal İlçe Üçüncüsü olmuştur. Bizlere yaşattıkları gurur ve mutluluktan dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.